Täytyy kyllä sanoa, että perjantain kasaribileissä oli niin huikean kova meininki, että alkuviikko on lähtenyt käyntiin käsittämättömän tahmeasti. Ja mitä tästä opimme? -Ei kannata laittaa hopeista hiusdonitsia tai seurauksena on viikon krapula.

Lauantaiaamun negatiivisen nälän jälkeen kampesin itseni sängystä Makuuniin ja vuokrasin ehkä maailman kovimman krapulaviihdykkeen, eli Kumman Kaan. Siis se sarja. Ai että on loistava! Ehdoton suosikkini on jakso "ilmaisen viinan bileet", ja varsinkin se kohta, jossa Ellu filosofoi sen ja Vesan yhteistä yötä lapsuuden regressioiden kautta, aijjai, parasta. "Laita tuoppiin se punkku!!!"

Juu'u, tänään heräsin päänsärkyyn, lovely. Mikäs sen mukavampaa kun jäätävä hedari aamutuimaan. Vitutuksen kruunasi empiirinen tutkimukseni Sokoksen laukkuosastolla, jonka tuloksena tajusin, että joku kapitalistihuora on ostanut laukkuni. Kiva.

Jos en kohta saa rahaa, katkeroidun tosi pahasti. Sitten musta tulee Suomen oma Ulrike Meinhof ja räjäytän Sanomatalon. Zippadui!